Formatie nunta Bucuresti | Vegas Band


Vegas Band este una dintre cele mai cautate si apreciate formatii de nunta din Bucuresti si din tara. Din repertoriul unei formatii de nunta de top cum este Vegas Band nu pot lipsi genuri muzicale precum: muzica usoara romaneasca si internationala, muzica populara romaneasca, muzica de petrecere, muzica greceasca, muzica lautareasca, muzica latino, tango, vals, rock’n’roll, jazz, cover-uri dupa piese celebre romanesti sau internationale si multe altele.Suntem Vegas Band, suntem o formație de nuntă completă, cu experiență de 9 ani în muzică pentru nunta, formatie botez si formatie petreceri și evenimente private.


Trupa de nunta Vegas Band


Suntem o trupă de nunta formată din 6 membri: Acordeon, clarinet, clape, tobe,solistă și solist vocal dar colaboram și cu alți intrumentiști talentați pentru: chitară, bas, saxofon, vioară, țambal, etc. Abordam stiluri diferite, la cererea clientului personalizam playlistul pentru nunta sau petrecere. Deosebirea dintre o trupă specializată numai în cover-uri și o formație de nuntă completă cum suntem noi, o formație de lăutari, specializată în lăutărie, și muzica populară, este că trupa de cover-uri nu poate acoperi tot ceea ce înseamnă muzica de nuntă. Ce se întâmplă dacă ai numai trupa de cover-uri? Muzica de nuntă presupune o multitudine de stiluri muzicale: Muzica usoara, Muzica Caffe concert, Muzica machedoneasca, Muzica arabeasca, Muzica populara de nunta, Muzica de petrecere, Lautareasca, Manele vechi dar si noi. Mulțumirea a 99% din invitații la nuntă, presupune sa poti canta toate aceste stiluri in noaptea nuntii sau a evenimentului special. Pentru aceasta nu sunt suficiente doar cover-urile. O formație de nuntă completă precum formatia Vegas Baned, în schimb poate garanta că 99% din invitații vor fi fericiți.

Multe trupe, inclusiv formația principală cu care colaborăm noi sunt deschise să includă în playlist-ul pentru nuntă și câteva melodii de suflet ale cuplului. Este important să trimiți din timp lista cu aceste cântece, pentru ca formația să le poată învăța, și să precizezi dacă e un moment anume al evenimentului în care le dorești prezentate.Fiecare cuplu are melodiile preferate, melodii pe care au trait momente unice in relatia lor. Tocmai de aceea, este important sa stii daca acea trupa nunta pe care urmeaza sa o angajezi poate canta melodii la solicitarea mirilor sau a invitatilor.


De ce sa ne alegi pe noi? 


Oferim Servicii Complete: Formatie de Lautari nunta completa, Instrumentisti, Taraf, DJ,Masina de fum, Sonorizare, Scena, Lumini, Sunetist - Sunet de calitate, branduri de top : Dynacord, FBT, Shure - muzica live 100% - pasiune, dedicare si experienta.


Cantam in afara Bucurestiului?

Cantam in Bucuresti dar si in orice oras din Romania:Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Ialomita.

În repertoriul Vegas Band, formație de nunta, puteți găsi: Muzica usoara, Muzica Caffe


concert, Muzica machedoneasca, Muzica arabeasca, Muzica populara de nunta, Muzica de petrecere, Lautareasca, Manele vechi dar si noi

Search This Blog

Powered by Blogger.